Κεθεα / ΚΕΘΕΑ Ηπειρος - Posts | Facebook

Κεθεα / ΚΕΘΕΑ Ηπειρος - Posts | Facebook. Ανακοινωση tο κεντρο θεραπειασ εξαρτημενων ατομων (κεθεα), ν.π.ι.δ. Εδώ και 30 χρόνια υποστηρίζει δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής χρήστες ουσιών και τις οικογένειές. Που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης … διαβάστε περισσότερα Συνεπώς, η κατάρτιση του κανονισμού λειτουργίας του κεθεα, σε εφαρμογή της πνπ, σε καμία περίπτωση δεν συνιστά «τίτλους τέλους», αλλά σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τον οργανισμό, με. Ανήκει στο κέντρο θεραπείας εξαρτημένων ατόμων ( κεθεα) και στοχεύει στην απεξάρτηση και την κοινωνική επανένταξη των μελών του.

ads/bitcoin1.txt

«σοβαρά λειτουργικά προβλήματα αντιμετωπίζει το κεθεα, από το φθινόπωρο του 2019 όταν η κυβέρνηση αιφνιδιαστικά, με πνπ, ανέτρεψε το 'αυτοδιοίκητο' που ήταν ένα κομβικό στοιχείο της θεραπευτικής και κοινωνικής του. Δες τηλέφωνο, διεύθυνση και οδηγίες δρομολόγησης για την καταχώριση κεθεα (κέντρο απεξάρτησης), που εδρεύει στον πειραιά. Που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών. Με το πρόσχημα κατάρτισης νέου κανονισμού λειτουργίας του κεθεα, μια. Που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και στο οποίο ανήκουν τα.

Mind matters: Εφηβική σειρά ενημερωτικών εντύπων για τα ...
Mind matters: Εφηβική σειρά ενημερωτικών εντύπων για τα ... from www.kethea.gr
Το κεθεα παρεμβαση είναι θεραπευτικό πρόγραμμα για χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών άνω των 21 ετών και τις οικογένειές τους. Το κεθεα εν δρασει παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης στο κατάστημα κράτησης κορυδαλλού ι (δικαστικές φυλακές κορυδαλλού), στο κατάστημα κράτησης κορυδαλλού ιι (γυναικείες. Tο κέντρο θεραπείας εξαρτημένων ατόμων (κεθεα), ν.π.ι.δ. Το κεθεα είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στην ελλάδα. «το κεθεα μας προσέφερε ζωή, μάθαμε να ζούμε με αξίες και μαζί με τους ανθρώπους» με αίτημα να μην προχωρήσει η προτεινόμενη πράξη νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία καταλύεται. Από τη βάση του κεθεα είναι βέβαια η ανώτατη θεσμική έκφραση της αυτοδιοίκησής του, αλλά το αυτοδιοίκητο δεν είναι απλώς μια διαδικασία. Με το πρόσχημα κατάρτισης νέου κανονισμού λειτουργίας του κεθεα, μια. Επιδόματα 800, 700 και 534 ευρώ.

Δες τηλέφωνο, διεύθυνση και οδηγίες δρομολόγησης για την καταχώριση κεθεα (κέντρο απεξάρτησης), που εδρεύει στον πειραιά.

ads/bitcoin2.txt

Δες τηλέφωνο, διεύθυνση και οδηγίες δρομολόγησης για την καταχώριση κεθεα (κέντρο απεξάρτησης), που εδρεύει στον πειραιά. Συνεπώς, η κατάρτιση του κανονισμού λειτουργίας του κεθεα, σε εφαρμογή της πνπ, σε καμία περίπτωση δεν συνιστά «τίτλους τέλους», αλλά σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τον οργανισμό, με. 9.320 ευρώ με έντεκα επιδόματα. Σφοδρή αντίδραση στις αποφάσεις της κυβέρνησης. Το κεθεα ιθακη, με έδρα τη θεσσαλονίκη, είναι το πρώτο θεραπευτικό πρόγραμμα που δημιουργήθηκε στην ελλάδα, ανοίγοντας το δρόμο της απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης. Σήμερα, δυο χρόνια μετά, η κυβέρνηση ετοιμάζει το τελικό βήμα για τη διάλυση του κεθεα με τη βοήθεια του διορισμένου δ.σ. Από τη βάση του κεθεα είναι βέβαια η ανώτατη θεσμική έκφραση της αυτοδιοίκησής του, αλλά το αυτοδιοίκητο δεν είναι απλώς μια διαδικασία. Σίγουρα, ένα πράγμα διαφεύγει από τον υπουργό και την κυβέρνηση: Ανακοινωση tο κεντρο θεραπειασ εξαρτημενων ατομων (κεθεα), ν.π.ι.δ. Ολες οι επωνυμίες των θεραπευτικών προγραμμάτων του κεθεα (διάβαση, νόστος, παρέμβαση, εν δράσει, ιθάκη κ.λπ.) εξαερώνονται με τη μετονομασία τους σε «διευθύνσεις κλινικών εφαρμογών». Τέλος, το παρατηρητήριο της νδ καταλήγει: Με αυξημένα μέτρα προστασίας, προσαρμογή του τρόπου λειτουργίας τους και χάρη στη θερμή ανταπόκριση θεραπευτών και θεραπευόμενων, οι μονάδες απεξάρτησης του κεθεα και του 18 άνω συνεχίζουν να οδηγούν ανθρώπους προς το φως, ακόμα και εν μέσω πανδημίας Το κεθεα εν δρασει παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης στο κατάστημα κράτησης κορυδαλλού ι (δικαστικές φυλακές κορυδαλλού), στο κατάστημα κράτησης κορυδαλλού ιι (γυναικείες.

Το κεθεα είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Το κεθεα ιθακη, με έδρα τη θεσσαλονίκη, είναι το πρώτο θεραπευτικό πρόγραμμα που δημιουργήθηκε στην ελλάδα, ανοίγοντας το δρόμο της απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης. Το κεθεα είχε ένα απλό οργανόγραμμα δεν παρεμβάλλονταν από δεξιά κι αριστερά άλλοι κι άλλοι με αποτέλεσμα να θέλουν να το μετατρέψουν σ ένα κακώς δημόσιο οργανισμό. 3.958 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις στο δημόσιο. Το κεθεα, ως μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας θεραπευτικών κοινοτήτων (wftc), εφαρμόζει τον κώδικα δεοντολογίας της, ο οποίος απευθύνεται τόσο στο προσωπικό όσο και στα μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων, σχετικά με τις προδιαγραφές και τους στόχους των θεραπευτικών.

ΚΕΘΕΑ δημοσιεύματα: Δεν δύναται τίτλοι τέλους του ...
ΚΕΘΕΑ δημοσιεύματα: Δεν δύναται τίτλοι τέλους του ... from www.tromaktiko.gr
Με το πρόσχημα κατάρτισης νέου κανονισμού λειτουργίας του κεθεα, μια. Τέλος, το παρατηρητήριο της νδ καταλήγει: Με το πρόσχημα κατάρτισης νέου κανονισμού λειτουργίας του κεθεα, μια. Το κεθεα εν δρασει παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης στο κατάστημα κράτησης κορυδαλλού ι (δικαστικές φυλακές κορυδαλλού), στο κατάστημα κράτησης κορυδαλλού ιι (γυναικείες. «το κεθεα μας προσέφερε ζωή, μάθαμε να ζούμε με αξίες και μαζί με τους ανθρώπους» με αίτημα να μην προχωρήσει η προτεινόμενη πράξη νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία καταλύεται. Στην διάψευση των δημοσιευμάτων αλλά και των καταγγελιών ότι το κεθεα «κλείνει» προχωρά η νέα δημοκρατία.σύμφωνα με την κυβερνώσα παράταξη, μέχρι σήμερα το κεθεα λειτουργούσε χωρίς οργανόγραμμα και κανονισμό. Τα νέα σήμερα στην ελλάδα και τον κόσμο | ειδήσεις online και έκτακτη επικαιρότητα τώρα από τη νο1 ημερήσια πολιτική και οικονομική εφημερίδα Που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και στο οποίο ανήκουν τα.

Για fake news κάνει λόγο η νδ σχετικά με τις καταγγελίες για την κατάργηση του αυτοδιοίκητου του κεθεα και τις αλλαγές που επιφέρει το επίμαχο νομοσχέδιο σε βάρος της θεραπευτικής και επιστημονικής εμβέλειας του.

ads/bitcoin2.txt

9.320 ευρώ με έντεκα επιδόματα. Εδώ και 30 χρόνια υποστηρίζει δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής χρήστες ουσιών και τις οικογένειές. Που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης … διαβάστε περισσότερα «στην πραγματικότητα, το κεθεα όχι μόνον δεν κλείνει, αλλά ανασυγκροτείται με στόχο ακόμη καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης. Σήμερα, δυο χρόνια μετά, η κυβέρνηση ετοιμάζει το τελικό βήμα για τη διάλυση του κεθεα με τη βοήθεια του διορισμένου δ.σ. Το κεθεα είχε ένα απλό οργανόγραμμα δεν παρεμβάλλονταν από δεξιά κι αριστερά άλλοι κι άλλοι με αποτέλεσμα να θέλουν να το μετατρέψουν σ ένα κακώς δημόσιο οργανισμό. Σίγουρα, ένα πράγμα διαφεύγει από τον υπουργό και την κυβέρνηση: 3.184 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις στο δημόσιο. 3.958 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις στο δημόσιο. Που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και στο οποίο ανήκουν τα. Ολες οι επωνυμίες των θεραπευτικών προγραμμάτων του κεθεα (διάβαση, νόστος, παρέμβαση, εν δράσει, ιθάκη κ.λπ.) εξαερώνονται με τη μετονομασία τους σε «διευθύνσεις κλινικών εφαρμογών». Σήμερα, δυο χρόνια μετά, η κυβέρνηση ετοιμάζει το τελικό βήμα για τη διάλυση του κεθεα με τη βοήθεια του διορισμένου δ.σ. Ξανάρχεται έντονα τις τελευταίες μέρες στη δημοσιότητα το κεθεα.παρακολουθούμε τη δεύτερη πράξη του έργου που άρχισε πριν από ενάμιση χρόνο, όταν η κυβέρνηση, όλως αιφνιδίως, επέβαλε με πράξη νομοθετικού.

Το κεθεα, ως μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας θεραπευτικών κοινοτήτων (wftc), εφαρμόζει τον κώδικα δεοντολογίας της, ο οποίος απευθύνεται τόσο στο προσωπικό όσο και στα μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων, σχετικά με τις προδιαγραφές και τους στόχους των θεραπευτικών. Σφοδρή αντίδραση στις αποφάσεις της κυβέρνησης. Το κεθεα εν δρασει παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης στο κατάστημα κράτησης κορυδαλλού ι (δικαστικές φυλακές κορυδαλλού), στο κατάστημα κράτησης κορυδαλλού ιι (γυναικείες. Συνεπώς, η κατάρτιση του κανονισμού λειτουργίας του κεθεα, σε εφαρμογή της πνπ, σε καμία περίπτωση δεν συνιστά «τίτλους τέλους», αλλά σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τον οργανισμό, με. «στην πραγματικότητα, το κεθεα όχι μόνον δεν κλείνει, αλλά ανασυγκροτείται με στόχο ακόμη καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης.

Αν. Ξανθός: Η υπονόμευση του χαρακτήρα του ΚΕΘΕΑ δεν είναι ...
Αν. Ξανθός: Η υπονόμευση του χαρακτήρα του ΚΕΘΕΑ δεν είναι ... from www.candiadoc.gr
Με αυξημένα μέτρα προστασίας, προσαρμογή του τρόπου λειτουργίας τους και χάρη στη θερμή ανταπόκριση θεραπευτών και θεραπευόμενων, οι μονάδες απεξάρτησης του κεθεα και του 18 άνω συνεχίζουν να οδηγούν ανθρώπους προς το φως, ακόμα και εν μέσω πανδημίας Στην διάψευση των δημοσιευμάτων αλλά και των καταγγελιών ότι το κεθεα «κλείνει» προχωρά η νέα δημοκρατία.σύμφωνα με την κυβερνώσα παράταξη, μέχρι σήμερα το κεθεα λειτουργούσε χωρίς οργανόγραμμα και κανονισμό. Εδώ και 30 χρόνια υποστηρίζει δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής χρήστες ουσιών και τις οικογένειές. 9.320 ευρώ με έντεκα επιδόματα. Βρίσκεται δίπλα στους χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους από την ίδρυση της ιθακησ, της πρώτης ελληνικής θεραπευτικής κοινότητας, το 1983. Τέλος, το παρατηρητήριο της νδ καταλήγει: «σοβαρά λειτουργικά προβλήματα αντιμετωπίζει το κεθεα, από το φθινόπωρο του 2019 όταν η κυβέρνηση αιφνιδιαστικά, με πνπ, ανέτρεψε το 'αυτοδιοίκητο' που ήταν ένα κομβικό στοιχείο της θεραπευτικής και κοινωνικής του. Με το πρόσχημα κατάρτισης νέου κανονισμού λειτουργίας του κεθεα, μια.

9.320 ευρώ με έντεκα επιδόματα.

ads/bitcoin2.txt

Από τη βάση του κεθεα είναι βέβαια η ανώτατη θεσμική έκφραση της αυτοδιοίκησής του, αλλά το αυτοδιοίκητο δεν είναι απλώς μια διαδικασία. Εδώ και 30 χρόνια υποστηρίζει δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής χρήστες ουσιών και τις οικογένειές. «στην πραγματικότητα, το κεθεα όχι μόνον δεν κλείνει, αλλά ανασυγκροτείται με στόχο ακόμη καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης. Ανακοινωση tο κεντρο θεραπειασ εξαρτημενων ατομων (κεθεα), ν.π.ι.δ. Δες τηλέφωνο, διεύθυνση και οδηγίες δρομολόγησης για την καταχώριση κεθεα (κέντρο απεξάρτησης), που εδρεύει στον πειραιά. Με το πρόσχημα κατάρτισης νέου κανονισμού λειτουργίας του κεθεα, μια. Το κεθεα ιθακη, με έδρα τη θεσσαλονίκη, είναι το πρώτο θεραπευτικό πρόγραμμα που δημιουργήθηκε στην ελλάδα, ανοίγοντας το δρόμο της απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης. «το κεθεα μας προσέφερε ζωή, μάθαμε να ζούμε με αξίες και μαζί με τους ανθρώπους» με αίτημα να μην προχωρήσει η προτεινόμενη πράξη νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία καταλύεται. Το κεθεα είχε ένα απλό οργανόγραμμα δεν παρεμβάλλονταν από δεξιά κι αριστερά άλλοι κι άλλοι με αποτέλεσμα να θέλουν να το μετατρέψουν σ ένα κακώς δημόσιο οργανισμό. Που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και στο οποίο ανήκουν τα. Το κεθεα εν δρασει παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης στο κατάστημα κράτησης κορυδαλλού ι (δικαστικές φυλακές κορυδαλλού), στο κατάστημα κράτησης κορυδαλλού ιι (γυναικείες. Που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών. Για fake news κάνει λόγο η νδ σχετικά με τις καταγγελίες για την κατάργηση του αυτοδιοίκητου του κεθεα και τις αλλαγές που επιφέρει το επίμαχο νομοσχέδιο σε βάρος της θεραπευτικής και επιστημονικής εμβέλειας του.

ads/bitcoin3.txt

ads/bitcoin4.txt

ads/bitcoin5.txt

0 Response to "Κεθεα / ΚΕΘΕΑ Ηπειρος - Posts | Facebook"

Post a Comment